Oblíbené

Na útěku - přesunuto z 20.2.2023

Start

Road movie dvou zcela rozdílných žen, které by si za normálních okolností asi neměly ani co říct, ale společný útěk od zažitých stereotypů spojí jejich cesty dohromady.

plakát

Na výpadovce v noci čekají dvě ne zcela tradiční stopařky. Asi čtyřicetiletá lehce upjatá Margot, která utekla z oslavy osmnáctých narozenin své dcery a jejího útěku si pravděpodobně nevšimne ani manžel.  A o generaci starší Claude, která v rozšafném župánku s lehkostí gengstrů utíká z domova důchodců a žene se za životem plným dobrodružství a milostných románků, které ještě nutně musí prožít.

Není nic, co by tyto ženy spojovalo. Z původního hašteření o první zastavené auto se postupně zrodí nápad na společný útěk od zažitých stereotypů, který spojí jejich cesty dohromady. A právě společná cesta mezi nimi vytvoří nádherný vztah. Chvílemi pravda pořádně výbušný, plný zvratů, hádek a konfrontací, ale jindy zase plný tichého porozumění. Tyto dvě absolutně rozdílné ženy si vzájemně zrcadlí chyby i těžkosti, se kterými se musí ve svých životech vypořádat. A dělají to s obrovským nadhledem a humorem, protože až na cestě zjistí, jak jsou vlastně silné. Hra je úžasnou příležitostí pro obě hlavní představitelky, jiskří laskavým pravdivým humorem a lidskostí.

Předprodej vstupenek od 19. 1. 2023 v Městském informačním centru na Valdštejnově náměstí v Jičíně a online zde. Poskytujeme slevy ZTP.

Divadlo včetně baru je otevřeno vždy hodinu před začátkem představení či koncertu, na divadelní představení a koncerty na sezení je přísný zákaz vnášení občerstvení do sálu!

Informace

Místo

Masarykovo divadlo

Datum
Začátek
GPS
50.4357186N, 15.3580056E

Mohlo by vás zajímat

16. 2. - 14. 4. 2024
Prodejní výstava obrazů v kavárně Republika.
LD Srdíčko hraje pohádku pro nejmenší diváky.
LD Srdíčko hraje pohádku pro nejmenší diváky.
Přednáška o bylinkách a mastičkách na potlačení pohybového aparátu člověka, na posílení imunitního systému a detoxikaci.